Vi behöver välja rätt

 Vi behöver välja rätt
شارك الخبر

Nu är det svåra tider för dem flesta och vi vill uppmuntra till att vi ska hålla ut och klara det tillsammans. Många har förlorat sitt jobb och har ingen inkomstkälla samtidigt som flera företagare bestämmer sig lägga ner deras verksamhet för att de inte kan sälja eller köpa något längre.
Hela samhället är drabbat av ett virus som har förstört även folkets liv genom att förlora familj och vänner. Tyvärr ibland kan det gå såhär i vår planet, allt är rörligt och inget är stabilt förevigt.

Därför måste vi kämpa emot det och stödja varandra i dessa tider men även när allt är “stabilt” behöver vi vara redo för andra utmaningar.

Svenskar som invandrare

Vi bor i ett land där alla berör sig av varandra, allihopa är kopplade på sätt och vis, därför det vi väljer idag kan ha effekt även efter 100 år, dina val är viktiga för dig själv men även för hela samhället, vi är beroende av dig!
Dina val kan vara livshotande men dem kan också rädda liv.

Nu för tiden alla tittar på media men ingen medverkar för att bli hörd och säga det man tycker. Men även om du medverkar så är det ingen som ser dig i denna stora bubbla.

Härmed vill jag påminna om att en gång vart 4:e år har vi ett val att välja vem ska styra landet, de flesta svenskar och invandrare röstar inte alls, det är synd att låta bli att rösta för din egna och dina barns framtid.

Hitta den som försöker hjälpa på riktigt, och ge dig själv tid att reflektera efter ditt val. Du kommer inse ganska snabbt om ditt val är positiv eller negativ därför ber vi er att fördjupa er

Vi strävar efter att välja människor som inte vill skada andra och inte gruppera sig bland dem andra, vi är ett och samma, svensk som invandrare. Vi vill leva ett fridsfull liv, bygga ett bättre samhälle för oss alla och skydda vår planet.

Alla stora ledare hade en dröm som blev verklighet, dem kämpade för att få sitt röst fram i det svåraste tiden när majoriteten var emot dem och befolkningen var svag och fattig.

Vi är en logisk utbildad befolkning som ser och kritiserar, det är en fördel för oss.

  • Välj rätt och om du saknar kunskap leta och studera eller be om hjälp. Vi ska hjälpa varandra, vi finns för det.
آخر الأخبار